donderdag 6 maart 2014

Basisscholentoernooi

Ook vorig jaar werd vol overgave aan dit toernooi meegedaan door de jeugd van de basisscholen uit Hellevoetsluis. Wil je hier meer over weten? Lees dan gauw verder!

14e schaaktoernooi voor basisschoolleerlingen Hellevoetsluis
Woensdagmiddag 12 maart vindt, voor de 14de keer alweer, het schaaktoernooi plaats voor leerlingen van de basisscholen in Hellevoetsluis.
Het toernooi wordt georganiseerd door schaakvereniging “De Pionier”, in samenwerking met stichting “Push” en het is altijd een heel festijn met vele kinderen. Deelname is gratis en iedereen van groep 3 tot en met groep 8 mag meedoen. Bovendien is er, tegen geringe vergoeding, drinken en snoep te koop.
Het schaaktoernooi begint om 13:30 uur op basisschool “De Kring”, Kasteelpad 4 in Den Bonsen Hoek en per groep zijn er drie prijzen te winnen. Er worden in totaal 7 rondes gespeeld en iedereen speelt elke ronde mee. Aanmelden kan rechtstreeks bij de jeugdleider van de schaakclub, jan.van.huizen@hotmail.com (telnr. 06-29.473.473 / 0181-316970). We hopen weer op vele deelnemers en een reuzegezellig toernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten