donderdag 11 november 2021

Corona maatregel

     

Beste Pioniers,

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen is het nu ook bij onze vereniging verplicht om vanaf 6 november 2021 om bezoekers (iedereen van 18 jaar en ouder) van de vereniging te vragen naar het coronatoegangsbewijs (CTB). Alleen als je een geldig CTB kan tonen, word je toegelaten tot de speelzaal. Wij volgen daarmee het landelijk vastgestelde beleid. Dat doen we overigens niet van harte. Vervelend is ook het voorschrift om elke week opnieuw naar het CTB te moeten vragen. Maar ook dat moet, omdat wij geen registratie mogen bijhouden van wie er gevaccineerd is en wie niet. De verplichting geldt niet voor onze vrijwilligers, zoals trainers en begeleiders. Wel voor spelers en toeschouwers.

Meer info vinden jullie op de site van de Nederlandse Schaakbond, de Rijksoverheid en NOC*NSF.

Kijk op www.CoronaCheck.nl voor het verkrijgen van een QR-code.

Daar lees je ook hoe je toegang kan krijgen door middel van een papieren bewijs van vaccinatie dan wel negatieve testuitslag.

Misschien zijn er leden die niet naar de club zullen komen zolang zij daar een CTB moeten tonen. Met hen gaat het bestuur desgewenst graag in gesprek. Het bestuur ziet geen reden om het landelijk voorgeschreven beleid niet te volgen. Wij begrijpen dat het CTB omstreden is en staan daarom open voor elk gesprek daarover.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten