vrijdag 5 april 2019

19de Basisscholentoernooi

Nog een traditie, die schaakvereniging De Pionier graag in ere wil houden. Een dergelijk toernooi is ook helemaal "in line" met het streven van de landelijke schaakbond, de KNSB, waar men meer aandacht aan het jeugdgebeuren wil besteden. De jeugdleider van de schaakvereniging, Jan van Huizen, vertelt iets meer over de aflevering van dit jaar.
Woensdagmiddag 17 april vindt voor de 19de keer het schaaktoernooi plaats voor de leerlingen van de basisscholen in Hellevoetsluis. Het toernooi wordt georganiseerd door schaakvereniging “De Pionier” en het is altijd weer een heel festijn met vele kinderen.
Deelname is gratis en iedereen van groep 3 tot en met 8 mag meedoen. Bovendien is er, tegen geringe vergoeding, drinken en snoep te koop. Het schaaktoernooi begint om 13:30 uur op de vaste locatie van de schaakclub, namelijk de grote zaal van de Petrakerk, C. van Kleiburgstraat 4.
Per groep zijn er drie prijzen te winnen en er worden 7 rondes gespeeld, waarbij iedereen elke ronde meedoet. Aanmelden kan rechtstreeks bij de jeugdleider van de schaakclub jan.van.huizen@hotmail.com (telnr. 06-29.473.473 / 0181-31.69.70). We hopen weer op vele deelnemers en een reuze gezellig toernooi.
Meer informatie is te vinden op bijgaande flyer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten