zaterdag 29 november 2014

Groene Hart Jeugdcup

Alweer een week geleden werd ronde 2 voor deze jeugdcompetitie gespeeld. Je zou dit enigszins als voorbereiding voor het echte werk van de RSB-competitie kunnen zien. Zo nu en dan sijpelt een berichtje door, nu is dat afkomstig van jeugdleider Jan van Huizen.


Vorige week vrijdag was de tweede ronde van de Groene Hart Jeugdcup. Schaakclub de Pionier doet al drie jaar mee en net als vorig jaar hebben we 2 teams. Het eerste team speelde in de derde klasse en speelde heel goed door in totaal 9 punten te halen. Het team bestaat uit Tieme Walstra, Martijn van Dam, Guido van Huizen en Thijs van Dam. Door hun eerste plaats mogen ze de volgende ronde in de tweede klasse uitkomen.
Het tweede team speelde ook heel goed, maar net niet voldoende om te promoveren. Ze behaalden 8 punten en werden tweede in de vijfde klasse. Het tweede team bestaat uit Jelle Groenendijk, Jurre Groenendijk, Alexander Groen en Tijs Manni. Op bijgevoegde foto staat de laatste spannende partij van Jelle. Iedereen stond er omheen, maar hij liet zich niet gek maken en won de partij. Alle standen en uitslagen zijn te vinden op http://www.3-torens.nl/groene-hart-cup .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten