zondag 12 september 2010

Sportmarkt in Hellevoetsluis

Zaterdag 25 september is er een sportmarkt gepland in het winkelcentrum. Ook De Pionier doet mee.
Spannende sportmarkt in winkelcentrum Struytse Hoeck

Als het goed is komt heel Hellevoetsluis zaterdag 25 september genieten van een spannende sportmarkt in winkelcentrum De Struytse Hoeck. Daarvoor zorgt een flink aantal Hellevoetse verenigingen. Er is volop muziek en er zijn kraampjes met allerlei informatie.
De sportmarkt vindt van 10.00 tot 15.30 uur plaats op het plein bij het begin van de Struytse Hoeck, naast het speeltuintje aan de Plataanlaan. Ze is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in sport en bewegen. Iedereen met ambities op dit terrein kan die dag ‘proeven’ aan enkele toffe sporten. Jong geleerd, oud gedaan, luidt hier het motto. Bewezen is ook dat sport verbroedert en op lange termijn alleen maar gezond kan zijn.
Wat gebeurt er?
Demonstraties worden gegeven door Taekwondo- en Hapkidovereniging Yu-Sin-Kwon, Gymnastiekvereniging KDO Sport, Wu Dang School, Dansacademie RI-JO, Badmintonvereniging Meteoor en korfbalvereniging ‘t Capproen. Aanwezig met een informatiekraam zijn verder TC United Service (tennis), EHBO Vereniging Hellevoetsluis, Schaakvereniging Pionier, het Centrum voor Vrijwilligerswerk, sportteam PUSH, Gemeente Hellevoetsluis en het Sport- en Cultuurfonds. Tot slot wordt al het mogelijke gedaan om kinderen in de buurt van het sportplein rondjes te laten maken op paarden en pony’s van manege Flicka.
Aanbiedingen:
De deelnemende verenigingen komen met aanbiedingen voor geïnteresseerde kijkers, zoals gratis proeflessen en speciale kortingen. Op deze wijze willen de organisatoren van de sportmarkt (Sportteam PUSH en Voorzittersoverleg Sport) een extra stimulans geven aan sport en bewegen in Hellevoetsluis. De muziek op het sportplein wordt verzorgd door dansacademie RI-JO.

Programma 25 september:

10.00 uur Start sportmarkt
10.05 uur Opening
10.30 uur Taekwondo- en Hapkidovereniging Yu Sin Kwon
11.00 uur Wu Dang School
11.30 uur Gymnastiekvereniging KDO Sport
12.00 uur Dansacademie RI-JO
12.30 uur Badmintonvereniging Meteoor en korfbalvereniging ‘t Capproen
13.00 uur Taekwondo- Hapkidovereniging Yu Sin Kwon
13.30 uur Wu Dang School
14.00 uur Gymnastiekvereniging KDO Sport (recreanten)
14.30 uur Dansacademie RI-JO
15.00 uur Badmintonvereniging Meteoor en korfbalvereniging ‘t Capproen
15.30 uur Einde sportmarkt

Voor meer informatie kunt u terecht bij sportteam PUSH, sportcoördinator J. Emor (tel: 0181-316688).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten