donderdag 17 oktober 2024

De Willige Dame V1-De Pionier V1

Enkele enthousiastelingen had besloten dat er ook een viertal ingeschreven moest worden. Hun eerste wedstrijd speelden ze op een dinsdagavond in Dordrecht tegen een viertal van De Willige Dame. Hierover schreef Thomas Ammerlaan een verslag.

zondag 13 oktober 2024

HHC r.5

Een drukke avond voor Pionierbegrippen. Dat ook nog zonder externe beslommeringen! Wel werd de eerste ronde van de bekercompetitie grotendeels afgewerkt, nog twee indelingen daarvan te doen. Maar daar is nog zo'n zes weken de tijd voor over.

zaterdag 5 oktober 2024

De Pionier 2-Fianchetto 2 en HHC r.4

Het nieuwe schaakseizoen komt langzamerhand weer op gang. Na het eerste team was nu het tweede aan de beurt om dat seizoen af te trappen. Ook de bekercompetitie is zo'n beetje halverwege, er mag zich weer iemand verheugen in het bereiken van de tweede ronde. Het RSB-verslag is van de hand van Fred van Wieringen en het is heel mooi dat er leden zijn, die zich willen inzetten voor het maken van verslagen!

woensdag 2 oktober 2024

Shah Mata 1-De Pionier 1

Ook voor De Pionier is de RSB-competitie weer van start gegaan. Het eerste team kwam daarbij als eerste aan de beurt. Het was meteen al een zware tegenstander, men moest naar Rotterdam om daar aan te treden tegen de degradant uit de hoofdklasse van het afgelopen seizoen. Jaap Santifort speelde mee en was zo vriendelijk om daar een verslag over te schrijven.