woensdag 11 maart 2020

Schaaktoernooi voor basisschoolleerlingen

De Hellevoetse schaakvereniging "De Pionier" kent een aantal tradities en één daarvan is het jaarlijks terugkerende schaaktoernooi voor basisschoolleerlingen. Op bijgaande foto kun je de winnaars van 8 jaar geleden nog eens bewonderen.Hiervan kan theoretisch niemand meer meedoen. De jeugdleider geeft er info over. AFGELAST WEGENS CORONA
20ste schaaktoernooi voor basisschoolleerlingen Hellevoetsluis

Zaterdagmiddag 21 maart vindt voor de 20ste keer het schaaktoernooi plaats voor de leerlingen van de basisscholen in Hellevoetsluis.
Het toernooi wordt georganiseerd door schaakvereniging “De Pionier” en het is altijd weer een heel festijn met vele kinderen. Deelname is gratis en iedereen van groep 3 tot en met 8 mag meedoen. Bovendien zijn er, tegen geringe vergoeding, versnaperingen en drinken te koop.
Het schaaktoernooi begint om 13.30 uur in de vaste locatie van de schaakclub, namelijk de grote zaal van de Petrakerk, Cornelis van Kleiburgstraat 4.
Per groep zijn er drie prijzen te winnen en er worden 7 rondes gespeeld, waarbij iedereen elke ronde meedoet. Aanmelden kan rechtstreeks bij de jeugdleider van de schaakclub jan.van.huizen@hotmail.com (telnr. 06-29.473.473 / 0181-31.69.70). We hopen weer op vele deelnemers en een reuze gezellig toernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten