woensdag 12 januari 2011

Schaaksimultaanseance 29 januari

Schaakvereniging de Pionier en de openbare Bibliotheek van Hellevoetsluis organiseren op 29 januari weer een schaaksimultaanseance in de bovenzaal van de bibliotheek. Dit toernooi is bedoeld voor schakers die bij een schaakvereniging zijn aangesloten maar zeker ook voor de amateurschaker en beginner. Dus iedereen is welkom en de toegang is gratis. We beginnen een half uur eerder dan vorig jaar. stipt 13.30 uur. Het is een unieke gelegenheid om uw kennis en ervaring te toetsen tegen Ernst Jan Pluim Mentz, die de simultaan geeft..

In deze simultaanseance zal Ernst Jan gelijktijdig tegen een groot aantal deelnemers spelen. Hij loopt de borden langs en zodra hij verschijnt moet de tegenstander zijn zet doen. De tegenstander heeft het nadeel dat hij zetten moet zodra de simultaangever weer langs komt. Anderzijds heeft hij de gelegenheid langer na te denken. Ongeveer 25 spelers kunnen meedoen.

De tegenstanders mogen goede clubschakers zijn. Maar ook de wat minder ervaren huisschakers kunnen deelnemen. We verwachten dat Ernst Jan een goede en vooral sympathieke tegenstander voor u zal zijn. Wij zien u graag op zaterdagmiddag 29 januari om 13.30 u in de bieb! Meld u aan via schaakvereniging de Pionier 0181- 316313 of bij de bibliotheek tel. 0181-315111.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten