zaterdag 29 september 2012

Ronde 3


De eerste spelers zijn al weer uitgeschakeld voor de bekercompetitie. Maar ook in de interne competitie ging het niet iedereen voor de wind, hoewel hun tegenpartij daar heel anders over dacht.

woensdag 26 september 2012

Maassluis 1-De Pionier 2


De RSB-competitie 2012-2013 is begonnen en meteen hebben zich al kandidaten voor klassenwijziging gemeld?! Althans, bij de thuisclub kon je, na afloop, die geluiden hier en daar opvangen. Maar er moet nog heel wat water door de Maas stromen en Parijs is nog ver....!

zaterdag 22 september 2012

Ronde 2


Deze ronde bracht meteen al een unieke gebeurtenis voor het voetlicht: het oudste tegen het jongste lid! Je kunt ze zien aan het tweede bord in volle concentratie. Ook was het goed spelen aan de gepoetste borden, met de gelakte stukken. Hoewel, de één genoot daar meer van dan de ander.

maandag 17 september 2012

Seizoen 2012/ 2013 begonnen - Ronde 1


Beste schaakvrienden,

De borden zijn gepoetst, de stukken gelakt, we zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen!

Mooie partijen staan voor de boeg in de Interne/ Externe competitie, Bekercompetitie, Snelschaakcompetitie en wat te denken van onze Jeugd competitie!

De speelavonden zijn wederom op de donderdagavonden voor de jeugd van 19:00uur tot 20:00uur en de senioren van 20:00uur tot 0:00uur.

Wij hebben spelers met Elo ratingen van 1200 tot 2100. Hoe goed of minder goed u ook kunt schaken, er is altijd een gepaste tegenstander waar u zich aan kunt optrekken.

Er werden de eerste ronde hele leuke wedstrijden gespeeld.
Het was direct weer een hele gezellige avond.

Hopelijk vanaf ronde 2 weer een verslag van de ronden.
Onze pennenridder(!) zal dan terug zijn van zijn welverdiende vakantie, hij schrijft deze altijd heerlijk weg. Persoonlijk kijk ik ook hier ieder geval weer enorm naar uit.

Tot ziens op de schaakborden, veel succes en vooral veel speelplezier toegewenst dit nieuwe seizoen.

Met vriendelijk matdreiging,

Uw Webmaster


Bij deze de stand na ronde 1.
Seizoen 2012/ 2013 Ronde 1